Skip Navigation LinksAbout-us

SharePointContent.jpg 

SharePoint er en vidensdelings potal der gør det muligt for jer at samle alle informationer ét sted. Nemt at dele informationer og nemt at søge efter de informationer I skal bruge.

Som det kan ses i cirklen til højre, får man med SharePoint følgende funktioner:

SIDER
Mulighed for nemt at opbygge web sider med f.eks indhold for de forskellige forrretnings områder, bygget af byggeklodser der ikke kræver teknisk viden

SAMARBEJDE
Med SharePoint er det muligt at sammarbejde på tværs af flere projekter i virksomheden og nemt at arbejde sammen om projekterne. Det er muligt at gemme de enkelte medarbejders specialer.
Man kan derfor søge efter den medarbejder der har de specialer der skal bruges til et projekt. Man kan følge hvilke projekter en medarbejder er igang med.

SAMLING AF INFORMATIONER

Det er muligt at samle information fra andre systemer i SharePoint. Der gør det nemt at få et overblik og præsentere informationerne på en måde der giver bedst overblik.

SØGNING
SharePoint har en stærk søge motor der gør det muligt at søge på tværs af informationerne. Det er muligt at vælge flere forskellige måder at opstille sine søge resultater på.

Læs mere om Microsoft SharePoint.